LEGO - Meer Reviews en Builds

Door 8GUS op maandag 29 juni 2020 20:28 - Reacties (7)
Categorie: LEGO, Views: 3.134

Hier heb ik wel plezier in moet ik zeggen! Opnieuw de Lego ontdekken is erg leuk. Vooral met een van mijn favoriete onderwerpen Star Wars. Dat maakt het stiekem toch extra interessant.

Om mijn kanaal wat "sneller" te vullen moeten er ook meer video'skomen. Vandaar dat ik er wat speed builds opzet voordat ik de Sets review. Naja, speed builds... Het zijn versnelde opnames van normale builds. En zoals jullie kunnen zien probeer ik de kwaliteit te verbeteren met de riemen die ik heb.

In eerste instantie kon ik de flicker in de video's niet weg krijgen als ik op mijn fototafel de video's met mijn telefoon opnam. Had te maken met goedkope Chinese verlichting (onder andere). Daarvoor in de plaats (ook goedkope)LED lampen aangeschaft en waarempel het werkt! Te zien in mijn derde build video.

Het is nog niet helemaal hoe ik het zou willen hebben maar het is een vooruitgang! De kwaliteit van mijn telefoon is meh qua opnames (bijna 4 jaar oud nu), maar het is het enige apparaat dat ik heb dat 4K schiet. Daarmee kan ik op Full HD nog een beetje inzoomen hier en daar.

Binnenkort zal ik een post maken over mijn setup en wat ik waarvoor kan gebruiken. Leuk om eens te zien en voor mezelf leuk om vast te leggen.

Inmiddels ben ik drie build video's en een review verder. Hier te zien mochten jullie interesse hebben.

Laatste nieuwe review:

Volgende: LEGO - Liever schrijven dan filmen 15-07 LEGO - Liever schrijven dan filmen
Volgende: LEGO - Een verloren hobby 18-06 LEGO - Een verloren hobby

Reacties


Door Tweakers user onok, dinsdag 30 juni 2020 11:13

Mooi hoor! Ik heb ook wel interesse in een build video van je studiootje :) Is het zoiets?
https://www.youtube.com/watch?v=dS-COIQzHS0

Door Tweakers user 8GUS, dinsdag 30 juni 2020 14:37

onok schreef op dinsdag 30 juni 2020 @ 11:13:
Mooi hoor! Ik heb ook wel interesse in een build video van je studiootje :) Is het zoiets?
https://www.youtube.com/watch?v=dS-COIQzHS0
Haha. Nee. En al zeker niet zelf gemaakt. Ik heb wel een gekochte lightbox, maar dat is niet praktisch ivm te plaats die ik nodig heb om te bouwen.

Door Tweakers user RoamingZombie, woensdag 1 juli 2020 16:00

Star Wars lego is cool. Heb de meeste voertuigen en schepen al, zoals de Millenium Falcon, Star Destroyer, X-Wing, Imperial Shuttle, AT-ST, AT-AT. Helaas niet de grote varianten, alhoewel ik ze kan betalen heb ik er niet echt plek voor :( Het kleine spul, zoals in je video, interesseert mij wat minder vanwege gebrek aan detail (en omdat ik dat in 10 minuten in elkaar zet).

Maar de coolste blijft momenteel voor mij de Saturn V die netjes naast de tv staat.

Door Tweakers user 8GUS, woensdag 1 juli 2020 22:20

RoamingZombie schreef op woensdag 1 juli 2020 @ 16:00:
Star Wars lego is cool. Heb de meeste voertuigen en schepen al, zoals de Millenium Falcon, Star Destroyer, X-Wing, Imperial Shuttle, AT-ST, AT-AT. Helaas niet de grote varianten, alhoewel ik ze kan betalen heb ik er niet echt plek voor :( Het kleine spul, zoals in je video, interesseert mij wat minder vanwege gebrek aan detail (en omdat ik dat in 10 minuten in elkaar zet).

Maar de coolste blijft momenteel voor mij de Saturn V die netjes naast de tv staat.
Die nieuwe helmen vind ik erg tof. De Stormtrooper, Tie pilot en Boba Fett. Mooie display stukken en niet te groot.

Door Tweakers user Deurges, donderdag 2 juli 2020 11:44

Awesome! Echt leuk om te zien. Ik heb ondertussen een hele kast vol met echte lego maar ook zeker van Ali een hoop gekocht.

Laatste project was de Poe X-wing ombouwen. Ipv oranje, alles omgezet naar bordeaux rood en zwart om er zo een dark-jedi x-wing van te maken.

Door Tweakers user RoamingZombie, donderdag 2 juli 2020 11:59

8GUS schreef op woensdag 1 juli 2020 @ 22:20:
[...]
Die nieuwe helmen vind ik erg tof. De Stormtrooper, Tie pilot en Boba Fett. Mooie display stukken en niet te groot.
Die helmen zien er interessant uit, ik kende ze nog niet. Maar dan vind ik mijn echte stormtrooper helm stiekem weer een stukje toffer ;)

Door Tweakers user jacobras, zondag 5 juli 2020 21:37

Complimenten voor het filmpje! Ik heb weinig met Lego (heb het afgelopen jaar de DB5 gebouwd maar verder sinds m'n jeugd niets) maar kwam toevallig op je blog hier terecht. Goede montage, scherpe beelden en leuke effecten! Ik heb me geabonneerd ;-)

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)