Sea of Solitude

Door 8GUS op maandag 15 juli 2019 11:35 - Reacties (2)
Categorie: Octogus - Papa Probeert Gaming, Views: 1.008

En dan game je opeens drie maanden lang niet meer...

Niet omdat ik er geen zin in had. Ook niet omdat mijn PC stuk was. Zelfs niet omdat ik niet van m'n vrouw mocht... :+

In April ben ik wederom vader geworden van wederom een kerngezonde dochter dus heb ik niet veel tijd gehad of willen maken. De tweede duwt je in een compleet ander ritme dan de eerste dat deed en dan ben je blij als je ergens even rust hebt. Helemaal niet erg natuurlijk, maar even gamen zat er voor mij in ieder geval niet in.

Hoe dan ook, we zijn dik twee maanden verder en er begint weer wat ritme in te komen. En dus kan Papa ook weer een game aanzwengelen. Ik begin rustig met, waarvan ik dacht, een mooie kleine Indie game onder de EA Originals noemer. Klein is de Sea of Solitude zeker(!), mooi ook! Maar is hij ook goed?

Uiteraard bepaald iedereen dat zelf, maar de onderstaande video laat zien wat ik ervan vind.

Volgende: Nu nog een Game kanaal beginnen?! - deel 3 31-07 Nu nog een Game kanaal beginnen?! - deel 3
Volgende: Nu nog een Game kanaal beginnen?! - deel 2 16-04 Nu nog een Game kanaal beginnen?! - deel 2

Reacties


Door Tweakers user hyptonize, maandag 15 juli 2019 16:14

Als het door EA is uitgebracht is het toch juist geen indie (independently published) game?

Door Tweakers user 8GUS, dinsdag 16 juli 2019 08:43

8GUS schreef op maandag 15 juli 2019 @ 18:07:
[...]

Het is een Indie Developer. Niet per definitie een publisher.

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)